Врачани пропищяха! Агресивни кучета тормозят цяла улица, хората живеят в страх /снимка+видео/

Врачани пропищяха! Агресивни кучета тормозят цяла улица, хората живеят в страх /снимка+видео/ Агресивни кучета тормозят жителите на улица във Враца, научи агенция BulNews. 
За проблема алармираха хора, живеещи на улица „Бузлуджа“. По думите им в двора на къща на номер 12, техен съсед отглежда зли кучета от породата кане корсо. Четириногите се спускат да лаят по всеки минувач. 
Проблемът обаче е, че едно от животните се намира зад ниска ограда. То често се изправя на задните си лапи, лаейки и ръмжейки по минувачите. Според врачаните е въпрос на време то да прескочи и да нападне някой беззащитен човек. 
Хората живеят в постоянен страх. Те не смеят да минат по улицата, за да влязат или излязат от дома си, тъй като се опасяват, че всеки момент агресивното животно ще преодолее мизерното ограждение. 
Шумът от денонощно лаещите кучета също обтяга нервите им до краен предел. Всеки път, когато по улицата мине човек, кола или пък служители по сметоизвозването, животните полудяват. 
Въпреки че проблемът не е от сега, собственикът на кучетата не взима никакви мерки, за да усмири озверелите животни. Врачаните се обърнаха към нас с надеждата, че отговорните институции ще направят проверка и ще принудят безотговорния стопанин да направи нещо по въпроса. 
Вижте клипове на злите кучета тук, тук и тук
 
20.02.2024, 09:09 часа
5433 9
Коментари

и аз

21.02.2024, 20:21 часа
Аме да лаят у вас бе,, Умници ''да ви видим как ще се чувствате. Няколко да ви лаят денонещно под прозорците и друга песен ще пеете.

Петко ма викат

21.02.2024, 14:48 часа
Всяко куче си пази територията и лае,Така, че е нормално да го прави , когато някой- да не казвам какъв, го дразни с колата си напред назад. То си е затворено в двора , а не е на улицата като много други.

Музовир

20.02.2024, 22:29 часа
Не съм чул до сега куче да не лае, та то това му е работата. И нали са на човека в двора заградени какво толкова искат било ги страх. Ами да ги е страх от глутниците който се разкарват по улиците и общините нехаят, а се усвояват милиони/

Арсен

20.02.2024, 14:40 часа
Няма здрави кучета, които да не лаят. Всеки нормален човек би трябвало да приеме кучешкия лай за нещо естествено. Обаче не е нормално да спираш с колата си пред чуждия двор и да чакаш кучето да започне да те лае за да го заснемеш и да пуснеш жалба.

yanko the dwarf

20.02.2024, 11:20 часа
е иначе от къде Бозмов ще взимат материал за салами, ако ги махнат?

Веско

20.02.2024, 10:56 часа
Община Мездра получава по над 35000да прибира бездомните и още толкова за храна на тези в кучкарник но не върши нищо и е пълно с кучета дори пред хранителни магазини като Бозмов ХЕИ нехае заплатката взема както и общинари а ние живеем в бунище

ужас е

20.02.2024, 10:49 часа
В Мездра е същото положение, срещу ВИК една психичнонестабилна жена храни всяка сутрин глутница кучета. Те седят там и нападат . Децата не могат да играят свободно. На пазара е същото положение. А управа няма. Тя е за далавери само и пиене.

matureca

20.02.2024, 09:50 часа
men ne mi prechat, stiga da ne piqt ot black ram-a, ako preskochat

Dfutreg

20.02.2024, 09:42 часа
Кучетата на сапун !!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha