Наглост без край! Пореден шофьор ядосва системно врачани с паркирането си /снимки/

Наглост без край! Пореден шофьор ядосва системно врачани с паркирането си /снимки/ Пореден шофьор ядосва редовно врачани с безумното си паркиране, научи агенция BulNews.
В редакцията ни бяха изпратени няколко снимки на лек автомобил „Шкода“ с регистрационен номер ВР 4603 СН. На кадрите се вижда, че колата е спряна неправилно – извън очертано място, на паркинга на магазин „БИЛЛА“ в квартал „Медковец“. Подателят на сигнала коментира, че возилото се спира почти всяка вечер по този начин, което пречи за нормалното и безопасно преминаване, както на останалите шофьори, така и на вървящите пеша хора.
Врачани сякаш свикнаха на подобни гледки, които са ежедневие в града ни. Има останали обаче няколко зрънца, които отказват да се примирят с подобни действия на нагли водачи и са категорични, че ще продължат да подават сигнали за безумни паркирания, докато не се научат по един или друг начин как и къде могат да спират возилата си. От своя страна агенция BulNews ще продължи да бъде от полза на обществото и остава отворена за всякакви нарушения, независимо дали са на пътя или от друго естество.
 
24.02.2024, 08:50 часа
1981 1
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha