Ина Кънчева и Емануил Иванов гостуват на Симфониета-Враца в „Месец на клавишите“

Ина Кънчева и Емануил Иванов гостуват на Симфониета-Враца в „Месец на клавишите“ Очарователни български музиканти със световна кариера посреща Симфониета-Враца тази седмица. Това са впечатляващото сопрано Ина Кънчева и пианистът, с когото клавишите звучат по-вълнуващо отвсякога - Емануил Иванов,  
Врачани ще имат възможността да се насладят на изкуството им на 29 февруари от 19 ч. в градската зала в един елегантен концерт от цикъла „Месец на клавишите“, заедно със Симфониета-Враца под диригентската палка на Христо Павлов.
В програмата са включени великолепни произведения: Волфганг Амадеус Моцарт – Концерт за пиано и оркестър № 17 в сол мажор и Концертна ария за сопран, пиано и оркестър; Лудвиг ван Бетовен – драматична сцена за сопран и оркестър, и Концерт № 4 за пиано и оркестър.
Билетите са в продажба на касата в Билетен център "Гъбката". Там можете да закупите и абонаментна карта за полусезон Зима-Пролет “24 и специалното издание-каталог с програмата и много интересна информация за всички участващи солисти, диригенти, автори и произведения. 
27.02.2024, 12:36 часа
184 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha