За един по-различен 8 март: Стягат рали за жени в Северозапада

За един по-различен 8 март: Стягат рали за жени в Северозапада Майсторско автошоу за жени организират в Дунавци по случай 8 март - Международен ден на жената. Събитието ще се проведе на жп гара Видбол, като регламентът предвижда майсторско преминаване на препятствия. Автошоуто се организира за втора поредна година, обясни кметът на Дунавци Димчо Скорчев.
"Миналата година беше за първи път, имаше много голям интерес. Тази година наградният фонд е малко по-висок. Първо място - 200 лева, второ място - 150 лева, трето място - 100 лева. Записването ще продължи до включително и 8-и, в 9 часа окончателно ще започне записването на съдийската маса и в 10 часа ще започне ралито", допълни Скорчев.
"Целта с организирането на автошоуто е да се създаде още една нова традиция в град Дунавци", обясни той.
"Искам нещо да се случва в нашия град, нещо, с което да се знае, че има живот в Дунавци и това са начините - някакви изяви, някакви прояви, всичко, което ще донесе радост и удоволствие на жителите на Дунавци", категоричен бе кметът.
До участие ще се допускат само пълнолетни лица, които притежават свидетелство за управление на моторно превозно средство, а автомобилът е с годишен технически преглед и "Гражданска отговорност", друго изискване е автомобилите да не са състезателни, уточняват организаторите на майсторското автошоу. 
28.02.2024, 15:18 часа
1277 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha