Проведоха рали за жени в Дунавци

Проведоха рали за жени в Дунавци Автомобилно шоу за жени, посветено на Международния ден на жената, се проведе в Дунавци. Организатори на спортното мероприятие за втора поредна година са местното кметство и народно читалище „Феникс”. 
В приветственото си слово кметът на града Димо Скорчев поздрави дамите с пожелание да бъдат живи и здрави. И допълни „нека всеки ден да бъде ваш празник”.
Трасето включваше елементи като преден и заден гараж, както и т. нар. „осморка”, като участничките показаха майсторско каране и завидни шофьорски умения. 
Третото място в състезанието си споделиха сестрите Петя и Йоана Петрови, които постигнаха равно време от минута и една секунда. Второ място зае Цветомира Ставрова от Чипровци. Тазгодишният призьор с време от 41 секунди стана Валентина Владимирова от Дунавци, която спечели първото място и миналата година. Тя е с 35-годишен стаж зад волана и обича високите скорости. Владимирова посъветва всички шофьори да спазват правилата за движение по пътищата.
До участие бяха допуснати само пълнолетни лица, притежаващи свидетелство за управление на моторно превозно средство, а автомобилът да е с годишен технически преглед, валидна застраховка "Гражданска отговорност" и да не е състезателен.
08.03.2024, 16:03 часа
439 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha