Радост за врачани! Любителите на тениса могат да играят на нов корт с изкуствена трева и кварцов пясък /снимки/

Радост за врачани! Любителите на тениса могат да играят на нов корт с изкуствена трева и кварцов пясък /снимки/ Нова придобивка ще радва любителите на тениса във Враца, научи агенция BulNews. В града започва да функционира корт, който вече приема първите спортисти. 
Той се намира на ул. „Спортна“, на удобно и комуникативно място. Разполага с всички удобства, които ще позволят на трениращите тенис и любителите да играят в комфортна среда и модерни условия. 
Новият корт е самостоятелен и спортистите ще разполагат с мястото само за себе си за времето, за което са го наели. На тяхно разположение има съблекалня със санитарен възел – тоалетна и баня. Осигурени са и освежителни напитки, както и чай и кафе. 
Освен това мястото разполага с паркинг за всички, които ползват съоръжението. 
Настилката на корта е изкуствена трева с кварцов пясък. Тази настилка има редица предимства – щадяща е ставите и не се влияе от климатичните условия и дори след дъжд, кортът за кратко време е сух и може да приеме играчите. Освен това настилката осигурява по-голям комфорт и по-добра хигиена по време на игра. 
Цената, на която се отдава новият тенис корт, е 10 лева на час. Тя остава непроменена, независимо дали спортистите играят с включено осветление или не. 
Кортът ще работи 7 дни в седмицата, при предварително записване на тел. 0894420887.
 
01.03.2024, 08:50 часа
1914 1
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha