Ексклузивно в BulNews! Вижте ВИДЕО от катастрофата в Комплекса във Враца, шофьорът на „Тойота“-та минал на червено

Ексклузивно в BulNews! Вижте ВИДЕО от катастрофата в Комплекса във Враца, шофьорът на „Тойота“-та минал на червено Няколко часа след тежката катастрофа в Комплекса във Враца, стана ясно кой е виновникът за нея. След кратко разследване, агенция BulNews се сдоби с видео, на което се вижда какво точно се е случило.
Припомняме, че зверският сблъсък стана на кръстовището край кафене „The Face“ в ж.к. “Дъбника“, а за него писа отново само медията ни.

От последните минути! Жестока катастрофа между джип „Мерцедес“ и кола във Враца, линейки карат пострадали към болницата /снимки/

На кадрите, с които разполагаме, се вижда как лекият автомобил „Тойота“ се движи от „Пазарчето“ в посока светофара до заведението. Уредбата свети в червено, но шофьорът на колата не намалява скоростта, за да спре, както е редно според правилника за движение по пътищата. Автомобилът продължава движението си, при което блъска преминаващия на зелено джип „Мерцедес“, който се движел в посока КАТ. Едва секунди след удара, светофарът светва в зелено за „Тойота“-та, обаче вече е късно. 
От видеото се вижда, че ударът е бил толкова силен, че джипът е изхвърлен на тротоара, а колата се е завъртяла и е спряла зад него. Цяло чудо е, че в това време по пешеходната зона не са вървели хора, тъй като краят им най-вероятно е щял да бъде фатален. От кадрите се вижда още, че от другата страна е имало насъбрали се служители на БКС. Те тъкмо започвали работа, когато пред очите им станал зловещият сблъсък. На видеото се вижда как след него, общинските служители започват да бягат изплашени в различни посоки.
Катастрофата от тази сутрин е една от най-тежките, които досега са ставали в града и е цяло чудо, че няма жертви. Съветваме водачите на шофират, спазвайки правилата за движение по пътищата, а при влошено време - да бъдат още по-фокусирани и стриктни зад волана.

06.03.2024, 15:42 часа
12963 2
Коментари

Петкан

07.03.2024, 07:03 часа
Като видят зелен сфетофар и се засвяткат повечето шофьори. Спокойно, след червеното отново ще има зелено. Не се засилвайте като невиждали .

Skromen мирянин

06.03.2024, 18:22 часа
Врачане по принцип много брЪзат. Накъде - и те не зна'ат.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha