Няма край! Пореден шофьор спря неграмотно в центъра на Враца /снимки/

Няма край! Пореден шофьор спря неграмотно в центъра на Враца /снимки/ Пореден шофьор вбеси врачани с неграмотното си паркиране във Враца, научи агенция BulNews. В редакцията ни бяха изпратени снимки от Тодор Димитров. На тях се вижда лек автомобил „Тойота“ с врачански регистрационен номер. От фотосите става ясно, че колата е спряна на пространство, на което спокойно може да бъде паркирано още едно возило. В случая обаче това няма как да се случи, тъй като шофьорът на „Тойота“-та е решил, че му трябва повече място, за да отвори вратите си, в противен случай може да ожули боята. А може и просто дотолкова да се простират уменията му зад волана и затова да я е проснал така – като с вила.
Каквато и да е причината за по този начин паркираната кола, тя ни най-малко не го оневинява. Напоследък в града ни местата за спиране са кът, особено тези, които не са в синя или зелена зона.
Врачани не спират да се надяват, че все пак уважението у хората един ден ще надделее над простотията и всички ще започнат да се съобразяват с колегите си на пътя, когато паркират своите автомобили.
07.03.2024, 08:50 часа
2197 1
Коментари

Това ми приличе на дребнавост и заяждане

07.03.2024, 11:50 часа
Не че искам да му адвокатствам, ама много често водачите на такива коли не са виновни, защото не се знае как са били паркирани другите коли преди той да се паркира или пък след като той се бил паркирал вече и после да се е получила такава подредба.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha