За пример! Учител джигит лети с колата си из Козлодуй, хвали се в нета /снимки+видео/

За пример! Учител джигит лети с колата си из Козлодуй, хвали се в нета /снимки+видео/ Сагата с джигитите във Врачанско няма край. В редакцията на агенция BulNews постъпи сигнал за пореден шофьор, летящ с превишена скорост, този път в Козлодуй. Най-фрапиращото в историята обаче е, че мъжът е учител. 
Нарушителят е Ивелиан Иванов. Той е преподавател по информационни технологии в СУ „Христо Ботев“ в атомния град. Младият даскал обаче е любител на високите скорости и често е виждан да лети из козлодуйските улици. Понякога дори въртял гуми пред учениците си, за да „им прави шоу“, разказват свидетели, пожелали анонимност. Те се питат такъв ли пример трябва да дават учителите на младото поколение. 
Самият Ивелиан дори парадира с начина, по който потъпква закона. В профила си в социалната мрежа Instagram той често качва сторита, на които се вижда шофиране с превишена скорост. Акаунтът му обаче е заключен и кадрите не са публични. Агенция ВulNews обаче разполага с доказателства, направени от последователи на Иванов в профила му, които можете да видите по-долу. 
Освен като „звезда“ в „Бързи и яростни“, младият учител се изявява и като оператор. Отлично осведомени източници твърдят, че именно той снима в клипове, споделени от друг млад мъж от Козлодуй и негов приятел – Любослав Славейков. На тях пък аверът му кара с превишена скорост и изглежда Ивелиан го приема като нещо напълно нормално. 
Любослав от своя страна се занимава с продажна на коли. По тази причина и двамата млади мъже често сменят превозните си средства и могат да бъдат видени да натискат газта на различни коли, предимно БМВ-та. 
Според жители на Козлодуй, полицията е наясно с подвизите им. Почти всяка вечер служители на реда ги спират за проверка, но те проверяват маршрутите си преди да дават газ и все още не са хващани в крачка. 
Надяваме се след материалите, показани на сайта ни, ченгетата да съберат достатъчно доказателства, че да оставят младежите дълго да ходят пеша, за да се научат, че пред закона всички са равни.  
Клип как Ивелиан кара вижте тук, а тук снима.
18.03.2024, 15:36 часа
10530 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha