Вършец ще бъде домакин на международен турнир по спортни танци

Вършец ще бъде домакин на международен турнир по спортни танци Международен турнир по спортни танци ще се проведе на 23 и 24 март в зала „Арена Вършец“ във Вършец, съобщиха организаторите на събитието от клуб „Огоста данс“- Монтана.
Очаква се в надпреварата да участват спортни двойки от всички клубове в България и от много страни от Европа, сред които Унгария, Словения, Хърватска, Румъния, Молдова, Турция, Гърция и други.
Турнирът „International CUP Montana OPEN 2024“ се възстановява след прекъсване от пет години. Тази година е неговото 15 -о издание. Организаторите обещават един танцов спектакъл, изпълнен със страст, високо спортно майсторство и професионализъм.
Надпреварата е включена в Държавния спортен календар на Българската федерация на клубовете по спортни танци и отговаря на всички международни стандарти. Събитието се провежда под патронажа на областния управител на Монтана.
Спортна зала „Арена Вършец“ е предпочетена, защото разполага с места за 730 зрители и оборудване за различни видове спорт.
19.03.2024, 15:09 часа
212 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha