"Възраждане" иска избори, кабинетът "Габриел" бил лош за страната

"Възраждане" иска избори, кабинетът "Габриел" бил лош за страната Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов отново призова за предсрочни избори и обяви, че позицията на партията му остава непроменена и депутатите му няма да подкрепял правителство с премиер Мария Габриел.
Той определи като пошъл политически сценарий управлението на ГЕРБ, ПП-ДБ с участието на ДПС.
Според него така потъват надеждите на българите за нормално развитие на на страната, а успешна ротация означавала неуспешно развитие за България.
"Такива грозни политически игри, спектакли, цирк – единственото, което ще постигне, е още по-ниска избирателна активност, смята той. След като снощи ПП-ДБ нарекоха Мария Габриел красивото лице на мафията, сега те ще преговарят отново с красивото лице на мафията. Всичко, което се случва, е на гърба на българските граждани, защото тази престъпна шайка превърна собственото си политическо оцеляване в залог за развитието на България", каза Костадинов.
"ПП-ДБ пък от своя страна, които ГЕРБ използва като прах за пране, сега очевидно нямат никакъв проблем отново да бъдат използвани като кърпички и салфетки, с които да си измият ръцете техните партньори разбойници от ГЕРБ и ДПС", добави той.
20.03.2024, 12:45 часа
136 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha