От полицията във Враца излязоха с официална информация за катастрофата с 2 жертви до Оходен

От полицията във Враца излязоха с официална информация за катастрофата с 2 жертви до Оходен От пресцентъра на МВР във Враца съобщиха подробности за жестоката катастрофа с 2 трупа на пътя за Оряхово.
Припомняме, че зверският пътен инцидент стана около 10 часа вчера, до разклона за село Оходен. За касапницата писа отново първо агенция BulNews.

От последните минути! Касапница между кола и ТИР на пътя Враца-Оряхово, има загинал и тежко ранен човек /снимка/

Ударили са се лек автомобил „Сеат“ с врачанска регистрация и влекач „Скания“ с прикачено полуремарке. Колата била управлявана от 33-годишен мъж от Козлодуй, който, по неясни причини, навлязъл с возилото си в насрещното и се забил в ТИР-а.
Сблъсъкът е бил толкова силен и зловещ, че на място е загинала 60-годишна жена. В колата имало още една пътничка на 35 години. След катастрофата тя бе с много тежки травми и транспортирана към МБАЛ „Христо Ботев“ във Враца. Лекарите направили и невъзможното, за да я върнат към живота, но тя не могла да се пребори и малко по-късно починала.

Черна вест! Почина и втората жена от смъртоносната катастрофа край Оходен, жертвите са от Козлодуй

След инцидента на мястото пристигнали екип униформени. Полицаите са изпробвали водачите за употреба на алкохол и наркотици, като техническите уреди са отчели отрицателни резултати.
По случая е образувано досъдебно производство.
28.03.2024, 10:27 часа
6302 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha