След отнето предимство! Тежка катастрофа на изхода на Лом, трафикът е затруднен /снимки/

След отнето предимство! Тежка катастрофа на изхода на Лом, трафикът е затруднен /снимки/ Тежка катастрофа е станала днес на изхода на Лом в посока Монтана, съобщи БНТ.
Малко след обяд на кръстовището на околовръстното шосе на крайдунавския град при изхода в посока областния център, жена, управляваща сив джип не съобразява, че се включва на път без предимство и засича движещият се с предимство автомобил.
В следствие на удара, водачът на лекия автомобил, който е бил с предимство, губи контрол над управлението и изхвърча в канавката отстрани. След сблъсъка джипът е със смачкана до неузнаваемост предница.
Според първоначалната информация няма сериозно пострадали пътници и в двата автомобила, но всички- шофьорите и техните спътници, са отведени за преглед в близкото лечебно заведение, където ще бъдат проверени и за алкохол и наркотици в кръвта.
Действията по установяване на причините за катастрофата продължават и в момента.
Пътят е отворен за движение, но от КАТ предупреждават шофьорите да бъдат особено внимателни и да съобразяват скоростта и правилата за движение, за да не се стига до подобни инциденти.
08.04.2024, 18:03 часа
4471 2
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha