МВР излезе с подробности за катастрофата в Лом, има пострадал човек

МВР излезе с подробности за катастрофата в Лом, има пострадал човек МВР излезе с подробности за вчерашната катастрофа на изхода на Лом.

След отнето предимство! Тежка катастрофа на изхода на Лом, трафикът е затруднен /снимки/

Както агенция BulNews съобщи, инцидентът стана на пътя към Вълчедръм. 52-годишна жена от село Черни връх шофирала лек автомобил „Хюндай ИХ 35“ с монтанска регистрация. В района на кръстовището при КПП Кошовете, тя предприела завой наляво. Така отнела предимството и не пропуснала насрещно движещия се откъм Монтана към Лом лек автомобил „Фолксваген Бора“, управляван от 18-годишен ломчанин. 
Двете коли се блъснали, при което немската кола излетяла вдясно от пътното платно и паднала в крайпътна канавка. „Хюндай“-ът пък останал на шосето, със смазана предница. 
Шофьорката му е ранена при удара. Тя е настанена за лечение в ломската болница, но за щастие опасност за живота ѝ няма, категорични са лекарите. 
Пробите за алкохол и на двамата участници в ПТП-то са отрицателни. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.
 
09.04.2024, 11:09 часа
997 3
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha