Извънредно! Шокиращи подробности за простреляното в главата дете край Враца, в „Пирогов“ в критично състояние е

Извънредно! Шокиращи подробности за простреляното в главата дете край Враца, в „Пирогов“ в критично състояние е Появиха се шокиращи подробности от кървавия инцидент с дете на година и половина край Враца, научи агенция BulNews. 
Оказва се, че първоначално родителите са казали, че детето е паднало от столче. При прегледа в болницата със скенер обаче се е установило, че има сачма в главата, съобщиха от Спешния център в града. Оттам уточниха, че детето веднага е интубирано и поставено на командно дишане.
За кървавия инцидент във врачанския квартал "Кулата" съобщи първо медията ни.

Трагедия край Враца! Гръмнаха в главата дете на 1.5 години, хеликоптер лети към болница в София /снимки/

По искане на Министерството на здравеопазването и с разрешение на началника на отбраната, в събота бе изпълнен полет по маршрута 24-а авиобаза Крумово - Враца - София, за да бъде превозено пострадалото дете, на което да се окаже спешна медицинска помощ.
„Хеликоптер „AS 532 Cougar“ излетя снощи в 18.25 часа от авиобаза „Крумово“ за Враца и се приземи в София в 19.45 часа. С него бяха превозени медицински екип и пострадалото дете“, съобщиха от Министерство на отбраната.
В столицата детето е посрещнато от екип на Спешна помощ и транспортирано до „Пирогов". То веднага е било настанено в Противошокова зала, в тежко състояние и лекарите се борят за живота му, уточняват от единствената у нас спешна болница. Локализирана е сачмата. Тя е в района около веждата.
В момента не е ясно какво точно е състоянието му. Снощи докторите са били на становище, че трябва да му се направи спешна операция, но от „Пирогов“ все още не дават информация дали такава е извършена.

Очаквайте подробности!
14.04.2024, 09:17 часа
16416 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha