Порнозвездата Бони Блу: Оправих 120 студенти за 21 дни /снимки/

Порнозвездата Бони Блу: Оправих 120 студенти за 21 дни /снимки/ Джакпота от тотото улучва порнозвезда, която изкарва 200 бона за 3 седмици, канейки 120 студенти да правят секс пред камера.
Секструженичката Бони Блу завърта страшен бизнес план, който се оказва златна мина, разказва "Дейли стар".
Шафрантията налазва почиващи в Мексико американски студенти, които по традиция пътуват на юг, за да се размажат от купони по време на пролетната ваканция. Палавницата им прави неустоимо предложение в социалните мрежи да правят секс без пари с маститата порнозвезда, като само трябва да се съгласят да бъдат снимани и да нямат последващи финансови претенции. За голямо нейно учудване не просто има желаещи, а те я заливат с предложение да се сношават за порноклиповете й.
Сред стотиците предложения Бони си подбира 120 младежи, които й изпращат културни и добронамерени съобщения. След това си скъсва задника от бачкане, но накрая е повече от доволна. Клиповете качва в порносайтове, откъдето взема хонорари и комисиони.
"Изкарах над 200 бона за 21 дни. Вярно, изморих се много, но това си бяха лесни пари", казва порнофурията. За нея да преспи със 120 младежи, или по 5-6 на ден в продължение на три седмици, е лесно "като разходка в парка", коментира тя.
22.05.2024, 09:00 часа
901 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha