Наглост безкрай! Коли блокираха новите смарт пейки във Враца /снимки/

Наглост безкрай! Коли блокираха новите смарт пейки във Враца /снимки/ Новите смарт пейки във Враца, които бяха монтирани преди два дни, вече са неизползваеми, алармира редовен читател на агенция BulNews. 
Придобивките, които бяха посрещнати с радост от жителите на града, са окупирани от коли. Наглите им шофьори изобщо не са се замислили, че пречат на съгражданите си да се радват на иновацията. 
Подателят на сигнала изпраща снимки, на които ясно се вижда как автомобили препречат достъпа до пейките. Кадрите показват лек автомобил „Шкода“ с регистрационен номер ВР 5391 СН, която е спряла толкова близо до съоръжението, че никой няма как да седне на него, камо ли да зареди телефона си или да се възползва от някоя от модерните технологии, внедрени от кметския екип. 
Припомняме, че пейките са соларни и са монтирани пред сградата на местната библиотека.
 

Монтираха модерни смарт пейки във Враца
 

Случката е поредното доказателство, че някои от врачанските шофьори гледат единствено комфорта си и не зачитат нито останалите хора, нито усилията на общината да направи града ни по-красив и модерен.
16.05.2024, 08:40 часа
3427 2
Коментари

?

16.05.2024, 18:47 часа
Ако и преди се е паркирало там защо са монтирани тогава точно на това място пейките?

go6o

16.05.2024, 11:43 часа
Сеяне батко колко искаш. Он пейка е виждал само у Лесура под джанката. Тука е гледал къ да запре тоо пробит кошник и да иде да тръка столо и да отбие номера на работа та да земе минималната си заплата. Сеяне прости колко сакаш деева нинята макя
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha