Секс експерт: Мастурбацията може да ви помогне да издържите по-дълго по време на секс

Секс експерт: Мастурбацията може да ви помогне да издържите по-дълго по време на секс Почти един на всеки трима души в Обединеното кралство страда от преждевременна еякулация, но има начини сексът да продължи по-дълго, каза Даная Марагутакис, член на Британската асоциация за сексуално здраве, цитирана от Metro.
Лекарят посочи техниката на компресия като първия ефективен начин за избягване на неудобството в леглото. Според нея, ако почувствате, че оргазмът е близо, трябва да спрете и леко да стиснете пениса под главата. Трябва да стискате поне 30 секунди, докато усещането за близък оргазъм премине.
Този натиск помага за забавяне на еякулацията по време на секс и можете да го повтаряте толкова пъти, колкото е необходимо по време на полов акт, уверява специалистът.
Мастурбацията също може да ви помогне да издържите по-дълго по време на секс, казва Марагутакис, тъй като самозадоволяването помага за намаляване на нивото на възбуда и чувствителност. Тя обясни, че то трябва да се направи няколко часа преди секс, но е полезно само ако е планирана интимност.
Освен това Марагутакис препоръчва използването на десенсибилизиращи презервативи. Като правило те са малко по-дебели от обикновено. Освен това те съдържат малко количество локален анестетик.
Като друг метод за борба с бързата еякулация тя посочи лекарствената терапия. Някои лекарства могат да намалят либидото и да затруднят постигането на оргазъм, заключи лекарят.
20.06.2024, 11:00 часа
386 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha