Кръв на "Ботевградско шосе" в София, камион прегази двама чистачи

Кръв на "Ботевградско шосе" в София, камион прегази двама чистачи Тежка катастрофа е станала на бул. "Ботевградско шосе" в София, срещу бензиностанция OMV. 
Камион е блъснал двама пешеходци. Те са работници от Чистотата в София, обясниха пред Lupa.bg от пресцентъра на СДВР. Единият от хигиенистите е в тежко състояние и е откаран в болница, допълниха от столичната полиция. 
Все още не е ясно каква е причината за инцидента. 
Само преди няколко часа кола размаза тротинетка на кръстовище в София. Шофьорът на колата минал през тротинетката и продължил по пътя си. Потърпевшият звъннал на КАТ, но протокол за ПТП не бил съставен.
"Историята започна две преки преди кръстовището. Видях, че зад мен излиза черен джип. Карах с по-ниска скорост, защото все пак се движех по квартална уличка. Имаше и паркирани коли от двете страни и нямаше къде да отбия, за да го пропусна. Това обаче явно не се хареса на водача на автомобила. Започна да форсира зад мен  двигателя и да кара плътно зад мен. Стигнах до кръстовището, за да мога да го пропусна и да се огледам, защото все пак се намираме на пряка". Това разказа потърпевшият г-н Иванов.
По думите му водачът на колата прегазил тротинетката, след което започнал да отправя обиди. След това шофьорът избягал. 
21.06.2024, 14:57 часа
890 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha