Бомба в BulNews.bg! Премиерът на Македония Зоран Заев и Петко Сертов на тайно посещение във Враца

Бомба в BulNews.bg! Премиерът на Македония Зоран Заев и Петко Сертов на тайно посещение във Враца Министър-председателят на Македония Зоран Заев е посетил тайно Враца, научи ексклузивно информационна агенция BulNews.bg. Това е станало няколко месеца преди да спечели изборите и да оглави новото правителство на западната ни съседка. Информацията ни бе потвърдена с половин уста от два независими един от друг източника.
Разследване на BulNews.bg установи, че посещението е било по покана на бивш местен депутат, който е имал личен празник и по този повод събрал свои приятели. На този етап името на домакина ще остане в тайна, както и откъде са връзките му с неговите гости. На масата до Зоран Заев е седял бившият шеф на ДАНС Петко Сертов, а домакинът им се погрижил компанията да прекара незабравими вечер в подножието на Вратцата.
Милото тържество е било в ресторанта на реномирания хотелски комплекс „Чайка“, като персоналът е бил помолен за максимална дискретност. Собственикът на заведението Стоян Тинчев бе изненадан от изтичането на информация за ВИП гостите и категорично отказа да коментира каквото и да е.
Цялото тържество е било документирано от българското контраразузнаване.
17.07.2017, 08:45 часа
6484 5
Коментари

Западни финанси :-)

18.07.2017, 06:15 часа
Регистрацията му ще бъде в Бистрец, а не във Враца. Има си ред. :-)

А след това

17.07.2017, 20:55 часа
А след това, дошла на Петко Сертов жена му, и си ги прибрала!

поклон

17.07.2017, 15:41 часа
лелее каква чест самия премиер на македония.На седмото небе съм от радост.Папата да беше идвал нямаше да е такава чест за града.

Име

17.07.2017, 10:24 часа
Е к'во, идвал е на деда ви Божинов на РД. Чудо големо...

Източни финанси

17.07.2017, 09:57 часа
Зоран ще се окаже с Български паспорт и адресно регистриран във Враца. Вервайте ми.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha