Край на драмата! Изплащат заплатите в МБАЛ „Христо Ботев“ АД - Враца

Край на драмата! Изплащат заплатите в МБАЛ „Христо Ботев“ АД - Враца В МБАЛ „Христо Ботев“ АД – Враца са доставени всички необходими медикаменти и консумативи, съобщиха официално от лечебницата. Количествата са достатъчни за повече от 30 дни. Информацията бе съобщена по време на проведения днес Медицински съвет.
В началото на следващата седмица ще бъдат изплатени 80% от заплатите за август, а до края на месец октомври останалата част от дължимите суми и възнагражденията за септември.
Продължават преговорите за отпускане на банков кредит, което ще даде възможност да бъде решен проблемът с натрупания дълг.
Благодарение на разбирането и активното съдействие от страна на Министерството на здравеопазването започна поетапното решаване на проблемите. Голяма част от поетите ангажименти при посещението на зам.- министър Лидия Нейчева вече са изпълнени.
Лекарите оттеглят подадените предизвестия за напускане и нормалният ритъм на работа във врачанската болница не е нарушен. Предприети са действия за оттегляне на оставката и на директора на здравното заведение Орлин Цветков.
Ръководството на МБАЛ „Христо Ботев“ - Враца благодари на всички медици и служители в лечебното заведение за проявеното търпение и разбиране.
12.10.2017, 14:11 часа
5242 9
Коментари

данчо пръча

13.10.2017, 18:14 часа
ей олигофрени пъдари у сириус мбал ще ви пържим на скара къде е нафтата нема спирта идиоти?абе черен просяк дай пари у чирен ще ти еба майката циганска копиле осиновен педал!сити сот елитком на дръвника ще ви отрежем зелките тумбаци пепеливи у мбал!

ахил

13.10.2017, 06:19 часа
Какво ще им изплащат на тия алкохолици и рушветчии като не вършат нищо Хората бягат от тях че само за едни пари са зинали

@

12.10.2017, 20:55 часа
Още в самото начало писах, че това е добре режисиран цирк! Сега ще потънат без следа отпуснатите пари и после отново ще трябва да спасяваме защото пак ще гледаме цирк!

noragami

12.10.2017, 20:40 часа
Проваления директор си е оттеглил оставката. Проваля се за пореден път. Докога врачанските политици Аврамова и Николова ще си затварят очите и ще настояват той да е директор. Съмненията че и те лично се облагодетелстват остават-няма друго обяснение

не че не се знае

12.10.2017, 20:18 часа
Ама няма ли да има някакви действия за да се разбере все пак кой открадна тези милиони от държавната болница!

www

12.10.2017, 20:11 часа
"Край на драмата!"! Хубаво ма тия пак ще си протестират - май! Връщат си и старите управници, които може би да имат вина за случилото се или бъркам! Просто уникално!

медицински специалист

12.10.2017, 18:46 часа
Един друг Орлин чакаме а не тоя - Орлин, но Димитров, доктор.

Sony

12.10.2017, 18:19 часа
"Предприети са действия за оттегляне оставката на директора Орлин Цетков". Срамота! Наглост! Кой предприема тези действия? Не експериментирайте повече върху съдбите на работещите в болница и всички жители на града и областта.

путио маринкин

12.10.2017, 17:59 часа
ей тумбаци пъдари у сириус сити сот елитком у мбал майка ви дееба на всичките!къде е нафтата кой изпи спирта идиоти?бият ярмин и саид какво вардите олигофрени ще ви пърлим на ламарина на плаца!ей черен циганин у сириус очилат пор ще те изтумбим отзад
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha