​Нагъл врачанин паркира трошката си на пешеходна пътека /снимки/

​Нагъл врачанин паркира трошката си на пешеходна пътека /снимки/ Изключително нагъл врачанин паркира джипката си по безобразен начин и в нарушение на всички правила по закона за движение по пътищата. Снимки на нарушителя изпрати редовен читател на BulNews.bg в рубриката „Ти, репортерът“.
Врачанинът е зарязал джипа си „Сузуки“ до здравната каса в града. Мъжът не само че е спрял на пешеходна пътека, но и въобще не е обърнал внимание на поставения знак, че паркирането там е забранено. Въпреки знаците и хоризонталната пътна маркировка врачанинът е решил, че няма проблем да прави каквото си иска и в същото време да затруднява и преминаването на пешеходците в района.
Зарязаната джипка обаче не е единствената паркирана на забранено място. На снимките до „Сузуки“-то се вижда и друг автомобил, който също е паркиран в нарушение.
Хората живеещи в района коментират, че наглеците най-редовно си паркират колите там и е крайно време полицията и новият общински паяк да се задействат и да свършат малко полезна работа.   
15.11.2017, 08:30 часа
2342 2
Коментари

Паяка, паякаааа

15.11.2017, 09:17 часа
Пуркоооо къде е Паякааааааа ?

аз

15.11.2017, 09:02 часа
Трошката е на Ролик Дограмата.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha