Щерката на Емил Крокодила заголи гръд сред природата /снимки/

Щерката на Емил Крокодила заголи гръд сред природата /снимки/ Дъщерята на Емил Милев-Крокодила заголи гръд във Фейсбук. Атрактивната Габриела качи в социалната мрежа снимки, на които позира гола сред природата. Кадрите зарадваха последователите й във Фейсбук, които засипаха с одобрителни коментари наследницата на един от най-известните магистрални обирджии в държавата. Габриела е любителка на татусите, които ясно се виждат на снимките.
Засуканата брюнетка е известна със своите рисунки по видими части на тялото, които събират погледите и в спецсъда, където младата дама се явява като защитник на своя баща по време на делата му. От разголените й фотоси в социалната мрежа се вижда, че тя има мастилени рисунки и по по-потайни места върху кожата на спортната си фигура.
Заедно със снимките от своите релаксиращи моменти сред природата и в басейна Габриела не пропусна да пусне и своя фотография от детството си заедно със своя баща. С нея тя честити поредния рожден ден на татко си, който е в затвора.
"Честит рожден ден! Обичам те до безкрай, тати!!! Бъди здрав и бъди свободен! Чакаме те!", пожелава на своя татко Габриела.
Самият Емил Милев-Крокодила е стар познайник на полицията. Той е в ареста повече от три години. Милев води над 600 дела срещу представители на прокуратурата, съда, полицията и други институции заради незаконно задържане и нарушаване на правата му.
За последно мярка "задържане под стража" му е наложена през януари по обвинение по старо дело за грабеж. Това става само ден след като спецсъдът оправда Емил Милев-Крокодила по обвинение в четири престъпления - за ръководене на въоръжена организирана престъпна група, която се занимавала с отвличания, грабежи и палежи.
14.05.2018, 16:30 часа
9697 1
Коментари

Цено с мръсния прекор

14.05.2018, 22:40 часа
Моа ли му обърна хастара на тоа крокодил ?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha