Лов на вещици в Езиковата гимназия във Враца! Заплашват децата заради снимки в BulNews

Лов на вещици в Езиковата гимназия във Враца! Заплашват децата заради снимки в BulNews Скандалът с учениците, мръзнещи от студ в Езиковата гимназия „Йоан Екзарх“ във Враца, се разраства.
Оказва се, че след като медията ни извади наяве в какви условия директорката на ЕГ-то Валентина Михайлова е оставила децата да учат, тя е тръгнала да търси кой се е оплакал от студа в училището, научи агенция BulNews.

Директорката на Езиковата гимназия във Враца избяга от студа и изостави учениците си да мръзнат /снимки/

Вместо да се разреши проблема с отоплението в класните стаи и учениците да спрат да мръзнат, тя насочила усилията си към това да се открие кой от тях си е позволил да проговори и да покаже условията в училището.
Михайлова възложила на педагогическия съветник Денислав Георгиев да разбере кой е разказал и е пратил снимки до медията ни, показващи мразовитите условия в школото. 
Уплашени и притеснени за бъдещето си, децата се обадиха в редакцията на медията ни и помолиха снимките да бъдат изтрити.
Вероятно директорката освен конско е приготвила на осмелиля се да покаже в каква обстановка са принудени да учат децата, и наказание.
Припомняме, че по-рано днес възпитаници на някога елитното школо се оплакаха пред медията ни, че в класните стаи вече втори ден е студено и са принудени да мръзнат на чиновете си. Учениците посочиха, че е „нечовешки студ“ и че дори и директорката не е издържала и си е тръгнала.
Докато децата мръзнеха в училището Валентина Михайлова бе на топло в концертната зала и наблюдаваше подписването на договора за новия завод във Враца.
 
04.01.2019, 16:00 часа
14122 11
Коментари

родител

05.01.2019, 14:04 часа
Браво на децата! Браво, деца не премълчавайте истината и говорете! Със сигурност няма да им харесва това, че вие говорите.

до цивилен

05.01.2019, 10:37 часа
Е откъде да го знае този английски, та тя е завършила в Смолян полувисше, а също и новоназначените й учителки !

пуяк

05.01.2019, 00:22 часа
жалко за гимназията от по-елитна от ловешката и софийските да западне толкова до степен в която няма паралелка с интензивно изучаване на немски,френски,испански и руски. паднала мазилка и студени стаи , оставка за директора на момента. боклук

ТиДаВидиш

04.01.2019, 22:21 часа
Тая б*антия съсипа най-елитната езикова гимназия в страната!!!Доказано най-елитната.Какво ли не се съсипа във Враца.После-олеле народа бяга.Не бе,в мизерията ще живея.Няма по-гнусен град от нашия...И циганския Лом и Кърджали задминахме.

Кака

04.01.2019, 21:15 часа
А къде е Регионалния инспекторат и ХЕИ?

цивилен

04.01.2019, 21:10 часа
Тази? Учителка по английски? Стига бе, та тя превежда буквално от български на английски...а разваления акцент чували ли сте ѝ? И после ми била директорка на езикова гимназия...

путио маринкин

04.01.2019, 21:07 часа
тая путка 1997 беше учителка по английски у кънчев хаха!

Rada

04.01.2019, 21:03 часа
Еди народни пари, ама много пари се дават в образованието и несменяемите директори правят с тях каквото си поискат. Спестени от парното средства ще се употребят я за някоя екскурзия из Европата, я за Банско, морето или ненужен ремонт с комисионно.

РОДИТЕЛ

04.01.2019, 21:02 часа
Ти нали щеше да намалиш часовете, ако температурите са ниски? Уроспио нещастна, съсипа училище с традиции и история, правейки ненужни обновления. Децата са в правото си да търсят помощ и да отстояват позицията си, това е недопустимо!!! Некадърница...

да има

04.01.2019, 18:32 часа
Най-сетне някой да разкаже как стоят нещата в нашето "елитно училище". Втора статия за деня?! Ами замисли се, сигурно има защо. Ела, моля те да видиш за какво става на въпрос. Не ми стига мястото да напиша за каква смрад става на въпрос.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha