Отлагат партито за рождения ден на Доган, няма да има на 26 април и конференция на ДПС

Отлагат партито за рождения ден на Доган, няма да има на 26 април и конференция на ДПС Парти за рождения ден на Ахмед Доган на 29 март няма да има, научи Lupa.bg. Причината за това е обявената карантина заради коронавируса, която продължава до 13 април. На всеки рожден ден на Доган досега в Сарая се събираха стотици гости, желаещи да го поздравят, но този път това е противопоказно.
Купонът се отлагал за времето след месец май, и то ако дотогава епидемията ни е подминала. Тази неделя почетният председател на ДПС навършва 66 години и според медиците влиза в рисковата група.
В движението били стреснати от новата болест, защото освен Доган, в ДПС има още доста хора, чиято възраст надхвърля 60 г. Затова предпочели да не рискуват с празника на почетния си председател.
Структурите още не били уведомени официално, че рожденият ден се отлага, но всеки момент щели да научат, че трябва да запазят подаръците за по-нататък.
Отмяната на партито е прецедент. Досега всяка година на 29 март Сарая се пукаше по шевовете от депутати, евродепутати, партийци от различни структури на ДПС в страната, членовете на Централното оперативно бюро на партията и лични приятели на Ахмед Доган.
За доброто настроение на гостите събитието винаги досега е било гарнирано с най-актуалните фолк певици. Неизменен личен гост на почетния пресно дседател е Есил Дюран, която от години е една от любимите му певици.
Освен рождения ден на Доган ДПС отлага и своята конферения, която трябваше да се състои на 26 април и да избере лидер на партията.
Нова дата засега не е насрочена - отлагала се за "безопасно време". Тя обаче най-вероятно ще се състои през септември-октомври. Летните месеци не са удачни за мероприятието, защото са ваканционни, а и Ахмед Доган цялото лято обикновено го прекарва на морето. 
25.03.2020, 11:46 часа
1922 2
Коментари

Слаба партийна активност

29.03.2020, 19:43 часа
Местното ДПС много слабо се представя, сал 3 турци ли останаа у Враца. Малеее, Сокола ша ви скъса ей!

Дельо Хайдутин

25.03.2020, 13:24 часа
От мене подарък по пощата един голям КУРона вирус!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha