Ресторант „Чайка“ е готов да посрещне довечера конкурса „Мис и Мистър Враца“, голям интерес на младите хора към модното събитие

Ресторант „Чайка“ е готов да посрещне довечера конкурса „Мис и Мистър Враца“, голям интерес на младите хора към модното събитие Ресторант „Чайка“ е готов с приготовленията за провеждането тази вечер на очаквания с интерес конкурс „Мис и Мистър Враца“, съобщиха домакините.
Шеф готвачите са създали уникално меню, с което да задоволят и най-капризните си гости. Ресторантът е традиционен домакин на модните прояви в града и този факт задължава собственика Стоян Тинчев отново да създаде неповторима обстановка за мероприятието.
14 момичета и момчета са се записали до този момент за участие в конкурса, съобщи организаторът от „X MODEL GROUP“ Ивайло Йосифов. Обявената за „Мис Враца“ ще получи шанса да представи града ни на „Мис България“. Началото на конкурса е планирано за 20 часа.
От ресторант „Чайка“ обявиха телефон за резервации, за да може всеки да има гарантирано място и спокойно да изгледа конкурса. Желаещите да прекарат една приятна петъчна вечер в хитовото заведение да звънят на 0879531550.
23.10.2020, 09:59 часа
2075 1
Коментари

уйе

23.10.2020, 10:58 часа
Противоепидемично така ..... За това препълваме болниците. Защото никаква отговорност няма
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha