Отец Иван след пожара в Якимово: Умишлено ни палят!

Отец Иван след пожара в Якимово: Умишлено ни палят! Отец Иван от Нови хан, който управлява 2 приюта за сираци и семейства, останали без дом, разкри, че подозира умишлени действия, пише Lupa.bg.
Припомняме, че във вторник избухна голям пожар в дома за сираци на отец Иван в Якимово, за който съобщи BulNews. Огнената стихия е унищожила 100 квадратни метра покривна конструкция, а 30 бали с фураж са станали на пепел. 

Огнен ад! Голям пожар избухна в дома за сираци на отец Иван в Якимово

"Кошмар! Беше страшно! Добре, че няма жертви, добре, че няма жертви. Беше около 21 ч. вечерта във вторник, когато усетихме миризма на дим, а след това видяхме и пламъците. Пожарникарите пристигнаха много бързо - само 15 минути след подаването на сигнала. Момчетата успяха да ни спасят от още по-голямо бедствие. В напълно унищожената сграда живеят двама възрастни човека, но точно по това време не са били там и по чудо са се спасили. Всичко е изгоряло, всичко е унищожено, тъй като в постройката има много сух материал", разказа духовникът. 
"Важното е, че няма пострадали хора, другото, макар и с повече усилия, ще го възстановим. Бог да ни пази!", допълни отец Иван.
"Преди два месеца и половина отново имаше пожар и тогава нещата не бяха случайни. Някой умишлено ни драсва клечката, но не знам кой е. Нямам идея кой ще ни пожелае злото. Следователи от полицията прегледаха за улики, но се съмнявам, че ще разберат кой е виновен за пожара", каза още той. 

 
08.04.2021, 12:09 часа
2179 1
Коментари

Ломския

08.04.2021, 14:49 часа
Хора,християни,вижте очите на попа,те казват всичко,пъстри сини..............
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha