Само в BulNews! Военен е пострадалият при пиянския бой пред „Буркана“ във Враца

Само в BulNews! Военен е пострадалият при пиянския бой пред „Буркана“ във Враца Пострадалият при сбиването пред дискотека "The Jar" във Враца е военен, научи първо агенция BulNews.
За кървавото меле съобщи още сутринта медията ни.

Кървав екшън! Бой между трима пияни мъже във Враца, единият лежи в болницата

Случилото се е от вчера през нощта, между 3 и 4 часа. Екшънът се е разиграл в центъра на града, на пл. „Христо Ботев“, близо до местната дискотека, популярна сред врачани като "Буркана". Тежко пострадалият е 37-годишният Пламен Димитров от Враца, който е военнослужещ.
Запознати разказаха, че той е бил в нощния бар, когато излязъл и видял двама да отправят обидни думи към служители на реда. Агресорите били пияни цигани от село Галатин - Антонио и Александър. Пламен им направил забележка да не обиждат полицаите и продължил напред, при което един от тях го настигнал и го ударил отзад по главата с тръба, след което той паднал целият облян в кръв и си глътнал езика.
Пострадалият веднага е бил настанен в хирургичното отделение на врачанската болница, а междувременно била изпратена линейка, която да го транспортира към София.
Близки на Пламен споделиха, че от МБАЛ „Христо Ботев“ не са искали да го изпишат и да бъде транспортиран във Военномедицинска академия. След доста разправии между семейството на пострадалия и служители на врачанската болница, Пламен бил вдигнат по спешност за ВМА.
Там медиците се борят за живота на мъжа, който е в критично състояние, с черепно-мозъчна травма и голям оток на мозъка, спеделиха негови близки.
02.08.2021, 10:34 часа
12928 3
Коментари

12

03.08.2021, 00:42 часа
Е нали такава полиция искахте, да не ви пречи да правите каквото си искате.

МВР-то.

02.08.2021, 13:52 часа
До там ли стигнахме пияни или не, цигани да обиждат и унижават полицаите, а те да не смеят да се защитят? А обществото чака защита от тях от тези полиции, до кога ще се случва това в Европейския съюз или сме Африкански съюз?

?

02.08.2021, 12:31 часа
А какво са правели полицаите докато манговците са ги унижавали? Егати полицаите:(
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha