Врачански мурафети! Албена Миланова напусна турския сайт на Борко Банчев, вижте къде започна работа

Врачански мурафети! Албена Миланова напусна турския сайт на Борко Банчев, вижте къде започна работа Албена Миланова напусна турския сайт на областния председател на ДПС във Врачанско Борислав Банчев, научи агенция BulNews.
Там тя издържа около 2 г. и беше въпрос на време да се махне, за да не бъде принуждавана да прави аматьорска журналистика. От вчера бившият пиар на община Мездра и областна администрация-Враца, започна работа като учител в СУ „Христо Ботев“. По неофициална информация е имало чудовищен натиск върху директора на училището Виктор Кръстев да не я назначава, но тя все пак вече преподава в елитната гимназия.
В сайта с неуместното име остана да работи само Албена Каменова, която е заявила, че ще е там до края на годината.
И двете журналистки дълго време бяха част от славния екип на врачанския всекидневник „Конкурент“, преди да бъде купен от Делян Пеевски.
През декември изтичат договорите за информационно обслужване на общините и партньорите на турския сайт трябва да имат едно наум при подписването на нови за 2022 г. Като се има предвид липсата на подготвени кадри за медиите във Враца, няма да е изненада през следващата година тази авантюра на Борко Банчев да завърши по очаквания логичен начин.
23.11.2021, 14:00 часа
7092 2
Коментари

Cecka Markova

23.11.2021, 19:18 часа
По-добре за 1500 лв. заплата в училището за половин работен ден, отколкото в некви измислени медии да търчи като луда за минималната и съботА и неделя.

Христина

23.11.2021, 14:31 часа
Жори - късото е щедър на дyдуците
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha