Ударна седмица! Новините на BulNews.bg поставиха нов рекорд

Ударна седмица! Новините на BulNews.bg поставиха нов рекорд Продължава стремглавото развитие на информационна агенция BulNews.bg, показват сухите цифри от хънтър брояча tyxo.bg. И през новата 2018 г. новините на медията ни привличат все повече читатели и по този начин увеличава аудиторията си, което я утвърждава като абсолютен монополист в Северозападна България.
Данните от изминалата седмица сочат, че екипът на агенцията е поставил нов рекорд по посещаемост . Само за 7 дни читателите са достигнали до 453 726 души, което е най-доброто постижение в историята на медията. Тези параметри са мечта за всеки един регионален сайт, а и за някои от така наречените национални.
През изминалата седмица новините в информационна агенция BulNews.bg бяха толкова привлекателни, че джуджето на врачанската журналистика 2 дни мастурбира върху наша новина. През това време обаче читателите гребяха с пълни шепи от люпилнята на новини и той остана само с един гол … матрЯл в ръка.
За да могат читателите да оценят поредния успех на медията ни, публикуваме данните от брояча и на останалите колеги, които са честни с аудиторията си. И с невъоръжено око се вижда смазващото превъзходство на BulNews.bg над тези електронни медии, които дори взети заедно нямат и 50% от нашите резултати.
 
Медия                                      посещения
BulNews.bg                              453 726
konkurent.bg                           120 792
zovnews.com                             60 822
15.01.2018, 09:56 часа
2480 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha