Насрочиха дати и часове за оставащите кръгове във Втора лига

Насрочиха дати и часове за оставащите кръгове във Втора лига Насрочиха дати и начални часове за следващите 7 от оставащите 9 кръга до края на футболното първенство на Втора лига. До началото на май на врачанския "Ботев" му предстоят 4 гостувания и 3 мача пред собствена публика.
След прекъсването на кампанията заради контролите на националния ни тим командата на Сашо Ангелов гостува на "Литекс", а срещата в Ловеч от програмата на 22-ия кръг е на 31 март от 17 часа. Седмица по-късно врачани посрещат бившия тим на своя наставник - "Локомотив" /ГО/, а срещата е на Разпети петък, 6 април и започва от 17 часа. На 16 април врачани гостуват на "Царско село".
Следва домакинство на "Созопол" - то ще се изиграе на 19 април, четвъртък, от 17 часа. В мач от 26-ия кръг "Ботев" гостува на съименника си в Гълъбово на 23 април, пак в понеделник, като срещата започва в 17.30 часа. Пет дни по-късно врачани приемат дубъла на "Лудогорец", като срещата на стадион "Христо Ботев" започва от 17 часа на 28 април. На 5 май е последната от насрочените срещи във Втора лига - ден преди Гергьовден "Ботев" гостува в Радомир на "Струмска слава" от 18 часа
22.03.2018, 15:16 часа
2035 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha