Джудистите на „Олимпия“ с пет медала от шест финала в Ниш

Джудистите на „Олимпия“ с пет медала от шест финала в Ниш Шестима възпитаници на козлодуйския клуб по джудо „Олимпия“ достигнаха до четири финала и извоюваха пет отличия след безкомпромисно представяне по време на XIII-я международен турнир по джудо ,,Младостта на Европа”, който се проведе в неделя в сръбския град Ниш. В него взеха участие 280 състезатели от 36 клуба от България, Сърбия, Македония и Черна гора.
Рая Казакова и Даниела Стефанова станаха достойни носителки на сребърни медали при девойките, родени 2005-2004 година. При юношите Виктор Цонов и Ивайло Илиев също се класираха втори в своите категории, а Антонио Павлов стана носител на бронзов медал.
"Колегите  от сръбския клуб не се справиха много добре с домакинството, което при тази многобройна численост се отрази на организацията на турнира. Редица пропуски направиха състезанието много тежко и дълготрайно, а нашите състезатели тръгнаха в 04.00 часа на път, за да са навреме за кантара. Участието им бе с цел трупане на опит, но се бориха мъжки и съм много доволна от представянето им при тази изключителна конкуренция”, коментира след състезанието треньорката на „Олимпия“ Мария Братова.
02.04.2018, 19:27 часа
1195 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha