Врачанин задръсти междублоково пространство в центъра на града с незаконна автоморга

Врачанин задръсти междублоково пространство в центъра на града с незаконна автоморга Община Враца и Регионалната инспекция по околната среда и водите погнаха врачани за нерегламентирано разглобяване на автомобили в междублокови пространства и в дворовете си, научи BulNews.bg.
Първият сигнал е за разкомплектоване на излезли от употреба моторни превозни средства в центъра на Враца. В междублоково пространство на ул. „Иванка Ботева“ № 4-6 имало 3 разглобени стари коли. В района имало и множество авточасти, както и разлив на отработени моторни масла върху бетоновата площадка, на която били разположени автомобилите. 
На собственика са дадени 2 предписания с указан срок за почистване на междублоковото пространство и предаване на бракуваните коли на фирми, притежаващи необходимите документи по Закона за управление на отпадъци.             
Вторият сигнал е бил за разкомплектоване на автомобили в частен жилищен имот на територията на Бяла Слатина. При проверката се оказало, че в имота има около 10 излезли от употреба моторни превозни средства без регистрационни табели. Колите са собственост на физическо лице, като за установеното нарушение на собственика е изпратена покана за съставяне на акт.
12.04.2018, 08:25 часа
2651 1
Коментари

Тимур

12.04.2018, 17:05 часа
И пред блок№39 има разглобени на части три автомобила.Там на паркинга се извършва и ремонт на трошките,а баровеца се разхожда с минибус с огромно ремарке и запречва места за 3-4 автомобила.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha