Веригата „Практикер“ отваря магазин във Враца, вижте къде ще се намира /снимки/

Веригата „Практикер“ отваря магазин във Враца, вижте къде ще се намира /снимки/ Веригата „Практикер“ ще открие свой магазин във Враца, научи агенция BulNews.bg. Миналата седмица инвеститорите от „Компо“АД са внесли в общината четири чанти с необходимите документи за получаването на разрешение за започването на строежа. Очаква се до края на годината хората от Северозападна България да могат да пазаруват в новия магазин.
В него клиентите ще открият голям избор от продукти за дома и градината: строителни материали, санитария, фаянс и теракот, ламиниран паркет, инструменти за ремонта и градината, осветителни тела, бои и декорация, градина и къмпинг, съобщи представителят на инвеститорите Владилен Кръстев. Всичко ще бъде на достъпни цени, като ще се предлага транспорт на закупени стоки, ще бъде открит и онлайн магазин. Клиентите ще имат възможност да направят и покупки на изплащане.
Новият магазин ще се намира на бул. „Васил Кънчов“, на изхода на Враца в посока София, до съществуващата сграда на „Технополис“.
23.04.2018, 09:23 часа
24319 3
Коментари

Мано-До Петко

23.04.2018, 14:40 часа
Петко калъф безработен недей много знай!

home depot

23.04.2018, 10:28 часа
Супер !Най-псле и във Враца

Петко

23.04.2018, 10:02 часа
мале мале не сме зле не сме нищо вместо някое предприятие да има работна ръка за всички те практикер ще ми сроят много сте зле верно
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha