Добра поличба! Бебе се роди в "Ботев"/Враца/ преди дербито с "Монтана"

Добра поличба! Бебе се роди в "Ботев"/Враца/ преди дербито с "Монтана" Бебе зарадва тази нощ голямото семейство на врачанския „Ботев“. Лагерът на тима беше напуснат извънредно от таткото - нападателят Борислав Борисов. Преди броени часове роденият във Видин футболист стана горд баща на малката Рая, потвърдиха от профила на "Ботев" в социалните мрежи. От клуба пожелаха на Боби и Ралица да отгледат здраво и лъчезарно дете, като допълват, че Борисов ще е на линия за дербито на Северозапада, което започва от 17.15 часа на стадион "Христо Ботев".
Феновете на врачанския "Ботев" пък ще направят шествие по улиците на града преди дербито на Северозапада днес, съобщиха от фенклуб "Ботев Враца завинаги". Колоната от запалянковци със зелени шалчета тръгна в 16 часа от паметника на Войводата на централния площад. Маршрутът на шествието минава от пл. "Христо Ботев", бул. "Никола Войводов" и бул. "Демокрация", за да стигне до спортния комплекс в града, който също носи името на поета-революционер.
Припомняме, че дербито на Северозапада между "Ботев" и "Монтана" е от 17.15 часа и ще бъде излъчено директно по "Диема спорт".
19.05.2018, 16:06 часа
3141 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha