Красен Кралев награди Колето с почетния медал на Спортното министерство

Красен Кралев награди Колето с почетния медал на Спортното министерство На официална церемония днес в столицата министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетни медали призьорите от завършилото преди дни в Букурещ Европейското първенство по ММА.
Носители на отличията на спортното министерство станаха Октай Ариф, който донесе единствената титла за България в столицата на северната ни съседка, стъпвайки най-високо на почетната стълбичка в категория до 56.7 кг, сребърни медалисти Денислав Хаджиев (61.2 кг) и Даниел Янков (120.2 кг) и бронзовите Здравко Димитров (61.2 кг) и Иван Иванов (+120.2 кг). 
Почетни медали от министъра получиха старши треньорът на националния отбор Николай Цоков-Колето, който е треньор и на "Бойни спортове Монтана", неговият помощник Светослав Желев и личните треньори на петимата състезатели.
 „Поздравявам Ви за постигнатите резултати. Успехите Ви показват, че в Българската федерация по ММА се работи добре“, заяви министър Красен Кралев, според който практикуването на този спорт е чудесен начин за справянето с агресията извън спортните зали.  
27.06.2018, 17:45 часа
1009 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha