Усилено ремонтират спортния комплекс "Огоста" в Монтана

Усилено ремонтират спортния комплекс "Огоста" в Монтана Усилен ремонт тече в спортен комплекс “Огоста” в Монтана. В момента се реконструират 7 съблекални. Три от тях са чисто нови. Помещенията се намират на приземния етаж в зала “Огоста”. Съоръженията ще се използват от гостуващите мъжки отбори. На четири съблекални се прави основен ремонт. Три от тях са в зала “Огоста” и една в административната сграда на ПФК "Монтана". 
“Четири от съблекалните са за отборите от детско юношеската школа на клуба”, поясни президентът на "Монтана" Румен Панайотов и допълни: 
"Ние сме една от школите, за които мога да каже, че сме твърдо в топ 10. Разполагаме с изключително много отбори. Ние участваме с 10 отбора в първенствата на Българския футболен съюз."
За ремонта на съблекалните Община Монтана отпусна от бюджета 240 000 лева. Близо 300 деца тренират футбол. "Монтана" разполага с 12 гарнитури, две от тях играят в елита при 17 и 19-годишните. Последното бижу на ПФК "Монтана" е отборът момичета до 12 години, който бе сформиран преди по-малко от година и вече има няколко спечелени купи от турнири в София.
11.07.2018, 14:39 часа
1535 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha