Клубовете по канадска борба на АЕЦ "Козлодуй“ и „Дунав 2006“ със златни отличия

Клубовете по канадска борба на АЕЦ "Козлодуй“ и „Дунав 2006“ със златни отличия Състезателите на „Дунав 2006“/Селановци/ и АЕЦ „Козлодуй“ се представиха достойно тази събота на турнир по канадска борба в София.
Иван Младенов от АЕЦ „Козлодуй“ показа, че е най-добър в категория над 85 килограма с лява ръка и заслужено стана шампион, грабвайки златния медал. Той успя да победи на финала европейския шампион Аспарух Тотев.
В същата категория, но на дясна ръка, представителят на „Селановци 2006“ Митко Петров също стана шампион и се окичи с златния медал, като се наложи над Иван Младенов.
Добро представяне направи и Владимир Младенов от секция АЕЦ "Козлодуй“. „Много съм доволен от нашето представяне на турнира, който беше перфектно организиран“, сподели треньорът по канадска борба Любен Иванов, който има основна роля за доброто представяне на състезателите от АЕЦ "Козлодуй“ и „Дунав 2006“/Селановци/.
В силовата надпревара организирана от Българската федерация по канадска борба и новосформирания  клуб „ARMWRESTLIG ЦСКА- София“  участие взеха едни от най-добрите състезатели в България.
06.08.2018, 14:05 часа
1061 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha