Добро представяне за гребците от АЕЦ „Козлодуй“ във Варна /снимки/

Добро представяне за гребците от АЕЦ „Козлодуй“ във Варна /снимки/ Отборът по морски многобой на АЕЦ „Козлодуй“ се представя до момента достойно на провеждащата се в Варна Спартакиада по морски спортове.
През първия състезателен ден гребците от Козлодуй се впуснаха в една гонка гребане и две гонки по ветроходство. В гребането те финишира на второ място от общо девет отбора, като се наредиха след състава от Висшето военноморско училище.
В двете гонките по ветроходството гребците от Козлодуй завършиха на трето място. Днес е вторият ден от състезанието, като в 8:30 часа се проведе вторият старт от гонка гребане, като този път гребците се представиха още по-силно, завършвайки първи.
„Взехме  разстоянието от 1 морска милия /2 километъра/ за 12 минути и 9 секунди, което е отлично време за гонка гребане“, допълни един гребците Борислав Евгениев. От 13:00 часа предстои третия старт по ветроходство, а при добри атмосферни условия, по късно през деня, ще се проведе и четвърта гонка по ветроходство.
Утре пред отбора на АЕЦ „Козлодуй“, предстои трета и евентуално четвърта гонка гребане, пета гонка ветроходство и хвърляне на хвъргало. Спартакиадата започна на 5 август и ще завърши на 9 август. Това е десето участие за отбора по морски многобой, като до момента те имат 7 първи места и 2 втори.
07.08.2018, 15:53 часа
1453 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha