Майка на 3 деца: Ей, хора докога ще спим, докога ще търпим!?

Майка на 3 деца: Ей, хора докога ще спим, докога ще търпим!? Младата майка на три деца Василка Бранкова реагира гневно на случващото се през последните дни в страната. Във фейсбук благоевградчанката реагира на подигравката с фалита на ”Олимпик” и ужилването на хиляди хора. Тя изразява своето мнение и за блъснатите деца в Петрич от 18-годишния водач и опита да се прикрие вината му, че не е правил дрифтове. Вижте искренния пост на майката:
Ей, хора докога ще спим, докога ще търпим тия прасета от Народното събрание, да ни казват как да живеем…
Хиляди хора изгоряха с тези застраховки, а държавата вдига рамене нищо не може да направи…
Какво става в милата ни родина???
Всеки ден невинни жертви загиват, защото държавата спи, всеки си прехвърля топката, всичко е шуробаджанащина!!! Докога бе, народе?  Айде да се събудим и помогнем на децата ни да останат в България!!!! На България и трябва народът да се бори, тя сама няма да се оправи!!! Нека всички се обединим и заедно спрем тези т.нар. политици да ни мачкат!!! Нека децата ни живеят спокойно!!! Стига сме спали време е за борба!!!
18.08.2018, 18:28 часа
5849 4
Коментари

комплексарко злобкин

19.08.2018, 07:57 часа
Въпрос на личен избор и позиция, другото зависи от господарите, техните слуги и нашето желание...

Слаф Трифонезе ПРЕЗИДЕНТ

18.08.2018, 21:21 часа
това показва колтурата на турата и магистралъта на злобата и фентазито

ами прави са

18.08.2018, 19:25 часа
Браво на тази млада жена.Крайно време е да се събудим и да се обединим,да престанем да се делим,защото това искат политиците.Оставка за ГЕРБ и за всеки следващ на власт ,ако не мисли за България.

BRAVO

18.08.2018, 19:20 часа
N o za koi li pat tazi izstradala deistvitelnost i iskrenite dumi na Vasilka sa glas v pustinia,vsichki dremem i nasila siakash iskame da n i niama takova ovchedushie nikade v sasednite narodi niama vsichki krivo-liavo se opraviha niakak,samo balgar
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha