Футболистите на "Монтана" тренират тази вечер на стадиона на НСА

Футболистите на "Монтана" тренират тази вечер на стадиона на НСА Отборът на "Монтана" ще нощува в столичния хотелски комплекс „Жасмин” преди мача с ЦСКА 1948. Двата отбора излизат един срещу друг на националния стадион „Васил Левски” в понеделник, от 18 часа. Срещата е от IV кръг на първенството на Втора лига и ще бъде предавана пряко по Диема спорт. По същото време днес монтанци ще направят една тренировка на базата на НСА.
„В предишните две гостувания не бяхме на ниво, но се надявам този път да играем така, както при домакинската победа с 3:0 над столичния "Локомотив" и да си тръгнем с трите точки от София”, заяви президентът на клуба Румен Панайотов. "Монтана" и ЦСКА 1948 изиграха една контрола през лятото, която бе спечелена от монтанци с 1:0 с гол на Атанас Илиев.
Старши треньорът на "Монтана" Ферарио Спасов върна отново в групата за предстоящата среща полузащитника Айкут Рамадан, а за първи път в нея попадна и опитният защитник Румен Трифонов. Извън 18-те за първи път от началото на сезона пък останаха две от новите попълнения в лятната селекция на северозападния тим Никола Гавов и Димитър Георгиев. Друг от новите Николай Цветков-Демона също очаква новият му отбор да спечели. Юношата на "Бдин" (Видин) премина на стадион „Огоста” именно от ЦСКА 1948, от където бе освободен след като изкара цялата лятна подготовка с този отбор.
„Няма смисъл да се връщам назад защо си тръгнах, но в "Монтана" се чувствам добре, съотборниците ми са класни футболисти и е време вече да запишем първа победа на чужд терен”, заяви 31-годишният офанзивен полузащитник.

Групата на "Монтана" за мача с ЦСКА 1948
вратари: Ивайло Василев, Марин Орлинов;
защитници: Даниел Георгиев, Иван Михов, Стефан Цонков, Владимир Айтов, Румен Трифонов, Галин Ташев, Васил Попов;
полузащитници: Йордан Йорданов, Борислав Дамянов, Айкут Рамадан, Димитър Илиев, Николай Цветков;
нападатели: Сергей Георгиев, Тони Тасев, Атанас Илиев, Владислав Мисяк.
Ст. треньор: Ферарио Спасов.
Контузен: Мирослав Антонов.
Наказани: няма.
Вероятен състав: Ивайло Василев, Даниел Георгиев, Иван Михов, Галин Ташев, Стефан Цонков,Димитър Илиев, Сергей Георгиев, Айкут Рамадан, Атанас Илиев, Николай Цветков, Тони Тасев.
Главен съдия: Георги Димитров.
Асистенти: Борислав Колев, Пламен Ванков.
Четвърти съдия:Благой Манов.
Съдийски наблюдател:Деница Крумова.
На 20 август, понеделник, от 18 часа.
Пряко в ефира на Диема спорт.
19.08.2018, 16:14 часа
745 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha