Великов върна в "Кариана"/Ерден/ изгонения Янислав Иванов

Великов върна в "Кариана"/Ерден/ изгонения Янислав Иванов Офанзивният полузащитник Янислав Иванов ще облече отново екипа на "Кариана" (Ерден), съобщи старши треньорът на карианци Веселин Великов, който е в основата на неговото привличане. Новият наставник на новака във Втора лига познава отлично качествата на Иванов, с който са работили заедно в "Дунав" (Русе) в тогавашната „Б” група.
За Янислав Иванов това ще бъде втори престой в тима от монтанското село Ерден. През пролетния полусезон 28-годишният футболист бе част от отбора, спечелил промоция за професионалната Втора лига. След финалната среща с "Арда" (Кърджали) от турнира за Купата на АФЛ, загубена с 4:5 след изпълнение на дузпи, обаче той бе освободен. Лично собственикът на клуба Милан Йосифов се разпоредил това да стане, а причината отказа на футболиста да изпълни една от дузпите.
За последно Иванов игра в "Черноморец" (Балчик), но наскоро разтрогна договора си по взаимно съгласие. Той е вторият нов футболист, който бе привлечен в "Кариана", след като отборът бе поет от Велислав Великов. Преди него старши треньорът на карианци си осигури услугите на 18-годишния нападател на испанския "Хирона" Кристиян Димитров.
06.09.2018, 18:10 часа
1048 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha