Полицията залови двама бракониери във Врачанско

Полицията залови двама бракониери във Врачанско Полицията е заловила двама бракониери във Врачанско, съобщиха от областната дирекция на МВР.
Вчера след оперативно-следствени действия е извършено претърсване в частен имот в село Чирен. В лек автомобил и джип, ползвани от 23-годишен жител на същото село, полицейските служители са открили незаконно притежавани ловна пушка и  пневматична пушка, преработена за стрелба с малокалибрени патрони. Намерили още и убит див заек със следи от огнестрелна рана. При обиск в жилището са намерени 55 боеприпаса от различен калибър и 35 къса дивечово месо. По случая в РУ-Враца е образувано БП за извършените престъпления. 
При последвалите  оперативно-издирвателни мероприятия е установен още един бракониер -  41-годишен мъж от село Чирен, който е съучастник при извършените престъпления. В жилището му са открити незаконно притежавана пневматична пушка без номер, пригодена за стрелба с малокалибрени патрони, боеприпаси за същата пушка и разфасован труп на диво прасе. Образувано е бързо производство.
 
04.10.2018, 12:49 часа
4092 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha