Откриха плантация с канабис във фермата на задържания за убийството на Гошко край Монтана

Откриха плантация с канабис във фермата на задържания за убийството на Гошко край Монтана Полицията е намерила незаконно оръжие и засаден канабис във фермата на заподозрения за убийството на 17-годишния Гошко край Монтана – Георги Рапонски, научи BulNews.bg.

Оставиха в ареста заподозрения за убийството на Гошко край Монтана

38-годишният мъж е управител на фирма за дърводобив и дървопреработка. Той бе задържан във вторник по подозрение, че е произвел смъртоносния изстрел срещу тийнейджъра, който бил заедно с дядо си да събира сухи дърва в имота му. Същия ден при обиск в ползваната от него кола „Субару“ бе открит газов пистолет „Екол“, с пълнител и демонтирана предпазна муфа, както и 6 боеприпаса за него.
Вчера униформените претърсили и ферма в местността "Тировете" в землището на Монтана, собственост и обитавана от Рапонски. Там те намерили въздушна пушка "ИЖ 38", 118 различни по вид и калибър патрони и муфа за газ-сигнален пистолет. 
Освен оръжието и боеприпасите, криминалистите открили и цяла плантация с канабис. Там имало засадени 61 растения с дължина от 0.50 до 1.40 см. Общото тегло на иззетите наркотични вещества е 7 килограма. Рапонски и преди е имал пререкания със закона заради дрога. Той има условна присъда за притежание на марихуана.
Припомняме, че мярката за неотклонение на Рапонски „задържане под стража“ бе удължена на 72 часа с прокурорско постановление. Разследването по случая продължава.
11.10.2018, 11:06 часа
14227 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha