"Бдин" с минимална, но ценна победа над "Севлиево" /снимки/

"Бдин" с минимална, но ценна победа над "Севлиево" /снимки/ "Бдин" взе много важна победа с 1:0 над равностойният отбор на "Севлиево" в динамичен мач от 11 кръг на първенството на  Северозападна трета лига. Победното попадение отбеляза Светослав Ангелов в 5- та минута.
След една много бърза и комбинативна контраатака, започната от Радослав Бйчев и преминала през перфектното центриране на Борислав Борсов, топката попадна при Ангелов и той отбеляза с плътен удар от точката за дузпа. Мача бе равностоен на моменти, но Бдинци се раздадоха до последни сили и спечелиха трите точки.
В самият край на мача, голмайсторът Светослав Ангелов при една намеса в защита получи неприятна контузия. Става въпрос за разкъсан мускул на бедрото. Очаква се експертното решение на лекарите.
Самият мач протече с много хубав футбол и интересни положения, за които и домакините и гостите трябва да съжаляват. И двата отбора показаха завидно ниво на игра, но на ниво бяха защитата и вратарите на двата тима. Вратарят на "Бдин", Ивайло Сайков направи трета "суха мрежа" в три поредни мача и допринесе за трите точки с прецизните си спасявания. Най-инфарктното положение пред него бе плътният удар на Альоша Илиев, който той парира.
В напрегнатият, но много интересен мач, главният съдия Николай Малджански бе категоричен в отсъжданията си и показа картони за чисто регулярни в мача нарушения. "Тежък двубой, а и знаех, че "Севлиево" са запазили отбора си от миналата година. Очаквах такъв тежък двубой. В труден цикъл сме. Мач в неделя и сега мач в четвъртък. Двама основни играчи играха с контузии. И Байчев и Светли Ангелов. Тежат тези контузии. Благодаря на всички момчета. Раздадоха се. Дано нямаме контузени за другия мач",  коментира старши треньорът на "Бдин" Борислав Борисов.
"Бдин" остава на върха в класирането на Северозападна трета лига с актив от 25 точки.
В следващият 12 кръг на 14 октомври, "Бдин" гостува на "Левски" от град Левски. На 21 октомври видинчани приемат "Трявна".
12.10.2018, 14:37 часа
1053 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha