„Първа Атомна“/Козлодуй/ загуби с 1:2 от „Партизан“ в Червен бряг

„Първа Атомна“/Козлодуй/ загуби с 1:2 от „Партизан“ в Червен бряг Мъжкият футболен отбор на ОФК „Първа Атомна“ /Козлодуй/ допусна загуба с 2:1 при гостуването си на „Партизан“ /Червен бряг/ в среща от XIII кръг на Северозападната трета лига.
Двата тима водеха предимно битка в средата на терена като липсваха головите положения и пред двете врати. Първата по-опасна ситуация беше пред вратаря на домакините, когато след хубав удар на Пламен Трифонов топката срещна напречната греда. Любо Иванов даде преднина на „Партизан“, след като беше точен в 55-та минута от фаул. В 85-та минута при едно центриране на капитана Николай Ганчев, нападателят Рони Данчев се пребори за топката, след което беше повален от стража на „Партизан“, а главният съдия отсъди дузпа. Ганчев беше безпогрешен и успя да изравни резултата за 1:1. Домакините стигнаха все пак до успеха, след като в 86-та минута вкараха за 2:1 също от 11 метров наказателен удар.
След тази загуба „Първа Атомна“ заема вече 10 позиция с актив от 16 точки и голова разлика 25:20. Лидер в групата продължа да е съставът на „Бдин“ /Видин/ с 32 точки. Ето и резултатите от останалите срещи:

„Ботев“ /Луковит/ – „Локомотив 1927“ /Дряново/ – 2:0
„Павликени“ /Павликени/ – „Спартак“ /Плевен/ – 0:5
„Севлиево“ /Севлиево/ – „Янтра“ /Полски Тръмбеш/ – 4:1
„Левски 2007“ /Левски/ – „Ком“ /Берковица/ – 0:1
„Трявна“ /Трявна/ – „Вихър“ /Славяново/ – 1:5
„Академик“ /Свищов/ – „Бдин“ /Видин/ – 1:1
„Янтра“ /Габрово/ – „Локомотив“ /Мездра/ – 6:1
29.10.2018, 15:09 часа
613 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha