"Бдин" загуби дерибито с "Янтра" с 1:2 и слезе от върха

"Бдин" загуби дерибито с "Янтра" с 1:2 и слезе от върха "Бдин" загуби с 1:2 дербито с "Янтра" /Габрово/ и слезе от върха в класирането. Гостите от Габрово постигнаха обрат след, като губиха с 1:0. Първото полувреме бе по- добро за видинчани, но не успяха да отбележат, а Боби Борисов удари и греда. Именно той отбеляза със силен удар от 25 метра в 50- та минута за 1:0. Гостите обаче успяха веднага да отговорят и в 52- та отбелязаха чрез Пламен Кожухаров, който засече от близо едно центриране. Гола окрили гостите и те определено бяха по- добрият отбор през втората част. Победното попадение отбеляза Стефан Илиев засичайки с глава поредното опасно центриране. Домакините се хвърлиха да изравняват, но е успяха да стигнат до гол.
"След, като сме загубили значи сме играли слабо. Бързия изравнителен гол ни обърка играта. Нямам дълга скамейка и пролича, че няма кой до пусна. Липсват ми опитни играчи. Гостите бяха по- добрият отбор през втората част и можеха да ни отбележат и трети гол", коментира след мача старши треньора на "Бдин" Борислав Борисов:
Това бе първа домакинска загуба за "Бдин" и втора в първенството. В следващият последен есенен кръг на 11 ноември видинчани гостуват на "Локомотив"/Мездра/. 
04.11.2018, 20:48 часа
655 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha