По-малко престъпления във Врачанско през ноември отчетоха от МВР

По-малко престъпления във Врачанско през ноември отчетоха от МВР Областната дирекция на МВР във Враца се похвали с добри резултати, през последния месец. Това стана ясно по време на редовният брифинг на старши комисар Янко Янколов. Ноемврийският отчет показва, че престъпленията на територията на областта са намалели, а униформените работят усърдно за предотвратяване на разпространението на наркотици.
Според статистиката на дирекцията, регистрираните престъпления на територията на областта бележат спад с 25% спрямо месец октомври. За ноември униформените са регистрирали 159 престъпления, а през октомври са били 214. Установените извършители са 75.
Полицейската сводка показва още, че за периода има регистрирани 8 телесни повреди на жители на областта.
За месеца са регистрирани 64 кражби, като тук цифрите бележат лек ръст спрямо предходния месец. Грабежите през ноември са били 5, като толкова са и регистрираните престъпление за унищожаване на имущество. Измамите за периода са 3, а посегателствата над МПС са 2, каза още Янколов.
Заловени са 9 души за притежание на наркотици, а трима са спипани да шофират дрогирани. Образуваните бързи полицейски производства за дрога са 2 броя.
За месеца униформените са конфискували 142 200 къса цигари и 25 килограма тютюн без български акцизен бандерол.
 
04.12.2018, 15:52 часа
1351 1
Коментари

Младен Маринов

04.12.2018, 16:59 часа
Янкоооо, нищо няма да те спаси.Пътник си.Кой знае колко престъпления си скрил както във Видин.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha