Този див Северозапад! Дядо се закани да съсече жена си и полицаи с брадва

Този див Северозапад! Дядо се закани да съсече жена си и полицаи с брадва Пенсионер, заканил се да съсече жена си и полицаи с брадва, бе осъден на пробация, научи агенция BulNews. 
Екшънът се разиграл в къща в Берковица на 1 юли тази година, но 73-годишният пенсионер бе осъден за действията си едва преди дни от районния съд в града. 
От документите по делото става ясно, че побеснелият старец е заплашил да заколи жена си с брадва, след което нападнал и униформените, които се опитали да го спрат. Грозната сценка станала малко след 15 часа, когато 72-годишната жена се оплакала в полицията, че мъжът й отправя закани с брадва, че ще я убие. Към мястото веднага е изпратен екип на полицията. При пристигането си полиците заварили как 73-годишният В.Н. размахва брадва срещу жертвата си и отправя закани за убийство. При опит на полицаите да потушат възникналия скандал между семейството, В.Н. се обърнал с брадвата си към тях и започнал също да ги заплашва с убийство.
Органите на реда бързо закопчали В.Н., който бил задържан за срок от 24 часа по Закона за МВР. Дядото бил съден не заради заплахите за убийство, а заради това, че противозаконно е попречил на органи на властта да извършват задълженията и, че е оказал съпротива при ареста. 
Присъдата за В.А. е половин година пробация, като присъдата може да бъде обжалвана в окръжния съд в Монтана.
 
13.12.2018, 09:28 часа
3625 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha