Трансферна бомба! "Левски" краде Божигол от "Ботев"/Враца/

Трансферна бомба! "Левски" краде Божигол от "Ботев"/Враца/ „Левски“ краде Валери Божинов от „Ботев“/Враца/, съобщи БЛИЦ. "Сините" вече са се свързали със звездата на новака в Първа лига, провеждайки първоначални разговори.
32-годишният Божинов попада в плановете на Славиша Стоянович, който го харесвал най-вече заради лидерските му качества. Треньорът на „Левски“ е впечатлен и от формата на Валери, който в 11 мача на „Ботев“ реализира 7 гола. Два от тях бяха именно във вратата на "сините" при изненадващата победа на врачани с 3:1 на "Герена" на 25 ноември. 
Напоследък Божинов все изтъква, че се чувства добре във Враца, но не е изключено да напусне при изгодна оферта. 
От „Левски“ на този етап не са му отправили конкретно предложение, тъй като първо изчакват развръзка около бъдещето на нападателите, с които е възможно да се разделят. Това са Ривалдиньо, Серджиу Буш и Луан Виана. 
Стоянович уведомил ръководството на Левски, че ще бъде много доволен от евентуално привличане на Божинов. Предимство на Валери е не само, че е идеален лидер, а и, че е българин, който обича "синия" клуб и добре знае какво е „Левски“. Опитният голмайстор също така умее да сплотява съблекалнята, а и никога не бяга от отговорност. През годините Божинов винаги е изтъквал колко много обича „Левски“ и как с удоволствие отново би играл за "сините". Бившият футболист на „Манчестър Сити“ и „Ювентус“ беше на "Герена" през 2014 година, когато в 20 мача реализира 8 гола и премина в италианския „Тернана“.
27.12.2018, 13:23 часа
2082 1
Коментари

Свети Петър

31.12.2018, 09:46 часа
Да го взимат по- бързо, че половин Европа и Азия са по петите му. От сигурен източник съм чул, че отбор от трета дивизия на Камбоджа няма да жали средства да си осигури присъствието му за постигане на високата цел оставане в групата.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha